dinsdag 27 december 2011

Cowl voor dochter/ Cowl for daughter

Ons meidje heeft er lang naar gevraagd, "mam brei me zo eens een sjaal zoals je die ziet in het straatbeeld", ja je ziet ze overal en het is natuurlijk gemakkelijker van er ééntje te kopen, maar dan heb je er zo één van dertien in een dozijn, en een handgemaakte is en blijft nog steeds mooier en origineler.
Ik moest zelf zeuren om er een foto van te kunnen maken, want de sjaal is niet meer van haar hals geweest sinds hij klaar is ,behalve om te slapen dan ;)


My little one had to wait a little bit, she asked several times: "mum will you knit me a cowl, like the ones you see everywhere" and yes indeed, you can see such cowl everywhere, it's much easier to buy such a cowl, but than again everyone has the same one, a knitted one is much more beautiful and more original.
Me too had to nag, because ones it was ready, it didn't come of here neck ;)  only when she sleeps, and I still had to take a picture of it.

4 opmerkingen:

 1. Natuurlijk doet ze de sjaal nietmeer af, hahaha.
  Hij is ook wel heel mooi geworden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. met zo'n sjaal wil ik het nieuwe jaar starten
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekker hip hoor en zo'n leuke kleur! En fijn dat dochterlief hem zo mooi vindt!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat een prachtige sjaal/kol. Zo eentje wil ik ook wel maar ik ben zonet ook alweer een patroon tegen gekomen dus als het zo door gaat kom ik om van de collen. Dan heb ik straks voor iedere dag van het jaar een andere col ;)
  Hij is echt heel mooi gelukt.

  Liefs flo

  BeantwoordenVerwijderen