woensdag 29 juni 2011

Einde schooljaar cadeautjes/ Presents for the end of school

Het schooljaar loopt op zijn einde, en wat is er leuker om te geven dan een eigengemaakt cadeautje, dit jaar heb ik gekozen voor een sleutelhangertje. Voor de juf en de dwarsfluit juf elkeen met hun beginletter op en voor een vriendinnetje dat volgend schooljaar naar een andere school gaat eentje met een vlinder. Natuurlijk mocht de cupcake niet ontbreken ;)School is nearly finished and there is nothing nicer to give than a handmade present.  This year I chose key rings.  For the teacher and the flute teacher I made one with the starting letter of their names. For a friend who  is going to another school next year, I made one with a butterfly.
 And of course we couldn't leave the little cupcake out ;)

7 opmerkingen:

 1. hallo sandra,
  wat een leuk idee is dit als afscheids kadootje,
  maakt het toch wat persoonlijker,
  groetjes hester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ze zien er heel erg mooi uit, altijd weer leuk om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve cadeautjes. De juffen zullen blij zijn.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer toch, dat ik geen juf van jouw kinderen ben... Ik vind het superleuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AHA!!!Ik ben één van die heeeel gelukkige juffen! geluk om zo'n leuke dochter te mogen les geven, en al even veel geluk er zo'n fijne mama gratis en voor niets bij te krijgen, die dan nog eens megaleuke, mooie kadootjes maakt tegen einde van het jaar!!! dank Sandra, supermooi en lief echt waar!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ik ben de andere gelukkige juf!!! Ik heb de sleutelhanger al in gebruik! Ook de zelfgemaakte bloemen die ik in het derde leerjaar gekregen heb, staan in de klas! Superleuk!!!
  Ik vond het ook een fantastisch leuk schooljaar en nu op naar het volgende...!

  Groetjes,
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ondertussen is mijn sleutelhanger ook ingewijd, en rijdt ie elke dag met m'n auto ;-) Een extra B van bewaarengel kan nooit geen kwaad aan het stuur ;-)
  Daarenboven raak ik die sleutel nu niet meer zo hopeloos kwijt, de hanger schreeuwt om vastgepakt te worden! zo mooi....

  BeantwoordenVerwijderen